Stylowy powrót z wakacji Produkty do pielęgnacji i makijażu dla mamy i córki •  Sprawdź ››

Rated 0 stars out of 5
(0)
heart icon

Nacomi Olej z Pestek Czarnej Porzeczki 50 ml

5902539701296
Owoce z czarnej porzeczki to bogate źródło witaminy C, witamin z grupy B, minerałów takich jak potas, fosfor czy żelazo. Olej jest w 100% naturalny i nierafinowany, co oznacza, że posiada wszystkie swoje dobroczynne składniki i był tłoczony na zimno. W swoim składzie olej z pestek z czarnej porzeczki zawiera dwa rodzaje kwasów tłuszczowych, unikalnych wśród ...

Nacomi heart icon
Olej z Pestek Czarnej Porzeczki 50 ml

5902539701296
Rated 0 stars out of 5
(0)

44.99 zł

50 ml 1 ml / 0.90 zł

  • Darmowa dostawa od 199 zł
  • Szybka wysyłka zamówienia
  • 14 dni na zwrot

Owoce z czarnej porzeczki to bogate źródło witaminy C, witamin z grupy B, minerałów takich jak potas, fosfor czy żelazo. Olej jest w 100% naturalny i nierafinowany, co oznacza, że posiada wszystkie swoje dobroczynne składniki i był tłoczony na zimno. W swoim składzie olej z pestek z czarnej porzeczki zawiera dwa rodzaje kwasów tłuszczowych, unikalnych wśród olejów roślinnych tj. kwas gamma-linolowy (GLA) oraz kwas stearydynowy (SDA). Jego delikatny skład sprawia, że nadaje się on do cery suchej, pozbawionej blasku, podrażnionej i wrażliwej. Ponadto jest pomocny w pielęgnacji skóry zniszczonej czy z egzemą.


 


Właściwości i zastosowanie w kosmetyce:


- świetnie wchłania się w skórę;


- wspaniale nawilża nawet najbardziej przesuszoną skórę;


- sprawdzi się przy skórze z egzemami, alergią i łuszczycą;


- odpowiedni dla wszystkich typów cery;


- polecany do cery trądzikowej;


- nadaje się do produktów dla dzieci;


- doskonała pielęgnuje i regeneruje skórę po opalaniu;


- sprawdza się również jako dodatek do kremów i balsamów po opalaniu, produktach do pielęgnacji włosów, kosmetykach dla dzieci.

  • Owoce z czarnej porzeczki to bogate źródło witaminy C, witamin z grupy B, minerałów takich jak potas, fosfor czy żelazo. Olej jest w 100% naturalny i nierafinowany, co oznacza, że posiada wszystkie swoje dobroczynne składniki i był tłoczony na zimno. W swoim składzie olej z pestek z czarnej porzeczki zawiera dwa rodzaje kwasów tłuszczowych, unikalnych wśród olejów roślinnych tj. kwas gamma-linolowy (GLA) oraz kwas stearydynowy (SDA). Jego delikatny skład sprawia, że nadaje się on do cery suchej, pozbawionej blasku, podrażnionej i wrażliwej. Ponadto jest pomocny w pielęgnacji skóry zniszczonej czy z egzemą.


     


    Właściwości i zastosowanie w kosmetyce:


    - świetnie wchłania się w skórę;


    - wspaniale nawilża nawet najbardziej przesuszoną skórę;


    - sprawdzi się przy skórze z egzemami, alergią i łuszczycą;


    - odpowiedni dla wszystkich typów cery;


    - polecany do cery trądzikowej;


    - nadaje się do produktów dla dzieci;


    - doskonała pielęgnuje i regeneruje skórę po opalaniu;


    - sprawdza się również jako dodatek do kremów i balsamów po opalaniu, produktach do pielęgnacji włosów, kosmetykach dla dzieci.

  • W swoim składzie olej z pestek z czarnej porzeczki zawiera dwa rodzaje kwasów tłuszczowych, unikalnych wśród olejów roślinnych tj. kwas gamma-linolowy (GLA) oraz kwas stearydynowy (SDA).
  • 0

    0 opinii

    Rated 0 stars out of 5
    (0)
    Rated 1 stars out of 5
    (0)
    5
    0 %
    Rated 1 stars out of 5
    (0)
    4
    0 %
    Rated 1 stars out of 5
    (0)
    3
    0 %
    Rated 1 stars out of 5
    (0)
    2
    0 %
    Rated 1 stars out of 5
    (0)
    1
    0 %